Schaapje schaapje... is nu al 24 jaar een begrip.

Onze mooie wolzijden artikelen voor het hele gezin worden al jaren verkocht via de webshop.

Ook staan we regelmatig op markten en beurzen.

Geschiedenis van Schaapje schaapje...

De eerste eigenaresse begon het bedrijf in 1996. Zij verkocht het wollen ondergoed via de postorder en door middel van het bezoeken van markten en beurzen w.o. de 9 maanden beurs.

In 2002 nam Wendie Hagendoorn het verzendhuis voor wollen ondergoed over.

Wendie: "Toen mijn kinderen nog klein waren, wilde ik graag wollen en zijden ondergoed voor ze. Voor mijn kinderen het allerbeste, natuurlijk. En dan ook voor mijzelf.

Het probleem was dat dit ondergoed moeilijk verkrijgbaar was. Daarom was ik ook zo blij met Schaapje schaapje... en helemaal toen mij gevraagd werd het bedrijf over te nemen, zodat ik het kon voorzien van een Internet-winkel, nieuwe modellen en leveranciers en ook zijden ondergoed van de welbekende leverancier Coconelle.   Natuurlijke materialen spreken mij erg aan en ik zie wat het ondergoed kan doen voor mensen met huidproblemen en als basislaag voor koude kinderen en volwassenen om ze letterlijk lekkerder in hun vel te laten zitten."

De drijfveer van Wendie om mooie producten tegen een vriendelijke prijs te verkopen en vooral ook haar klantgerichte benadering, sloegen aan. De webwinkel werd een succes.

Een winkel waarin haar jarenlange trouwe klanten zich thuis voelen maar waar zij ook haar nieuwe klanten - van twintigers, ouderen tot sporters - goed mee van dienst is.

Verdere gegevens:

Tel nr: 06-42000177
Inschrijvingsnummer KVK Almere: 39079547
Neem contact met ons op voor het BTW nummer.

IBAN ING bank: NL82 INGB 0009 31888 6

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken.

Deze site zoals de meeste websites gebruikt cookies om onze diensten en uw gebruikerservaring te verbeteren. Zie meer: Privacy statement (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)