Lijst van producten op merk Linara

Linara is een merk, waarvan de breierij is gevestigd in Litouwen. Er worden alleen natuurlijke en biologische materialen gebruikt om de collectie te maken. Linara maakt superleuke jurkjes, tuniekjes, polswarmers en nog veel meer.

e leiding.Linara is gevestigd in Litouwen, dat tot de Sovjetunie behoorde.  In een oud schoolgebouw was de breierij gevestigd. Hier werden onder slechte omstandigheden kledingstukken vervaardigd van wol, linnen, katoen en zijde ten behoeve van een inkoopcombinatie. Toen de Sovjetunie uiteen viel, werd de breierij overgenomen door de Zweedse eigenaresse van een modewinkel, Kerstin Ziegler. Zij maakte een mooie eigentijdse collectie en toen zij met pensioen ging, werkte het bedrijf door met de breisters aan de leiding.

Ze gebruiken alleen natuurlijke en biologische producten, dus ook de  knopen zijn gemaakt van hoorn en zeeschelpen. Alles is uit 100% natuurlijke grondstoffen vervaardigd, volledig wollen en linnen kledingstukken zonder toevoegingen.

Verhaal achtergrond Linara ontstaan

Minder
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken.

Deze site zoals de meeste websites gebruikt cookies om onze diensten en uw gebruikerservaring te verbeteren. Zie meer: Privacy statement (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)